Webdesigners vergelijken

Er zijn weinig dienstverlenende specialisten die zo sterk verschillen in prijs als webdesigners. Als u een website wilt laten bouwen, dan zult u gerust een verschil van duizenden euro's aantreffen bij het vergelijken van meerdere offertes. Als u overweegt een website te laten bouwen, vraag dan altijd meerdere offertes op, zodat u voorkomt dat u meer betaalt dan nodig is. Dergelijke offertes zijn altijd vrijblijvend en zonder enige vorm van verplichting.

Direct prijzen vergelijken

Offertes van webdesigners vergelijken

Kosten webdesigner

Wat een webdesigner kost, is afhankelijk van uw wensen. Als u een plan voor ogen hebt voor een specifieke website om te laten bouwen, dan zullen webdesigners die een offerte opstellen op twee verschillende manieren een prijs kunnen neerleggen: een tarief per uur in combinatie met ureninschatting voor het project, of een all-in tarief voor de website als geheel.

Webdesigner kiezen

Ons advies is om een webdesigner te kiezen op basis van twee factoren: enerzijds de prijs en het plan van aanpak die geschetst worden in de offerte. Anderzijds het portfolio van de webdesigner. Vindt u een betaalbare webdesigner met een portfolio van aantrekkelijke, goede websites, dan is dat in de regel de beste keuze.

Offertes van webdesigners vergelijken

Het opvragen van offertes bij webdesigners begint met het eenmalig vermelden van uw wensen: wat voor soort website wilt u laten bouwen, welke functionaliteiten moet de website bevatten en welke werkzaamheden wilt u uitbesteden? Het is mogelijk dat u een kant-en-klaar beeld hebt van de website die u wilt laten bouwen en dat de webdesigner slechts uw "handen" in het ontwikkeltraject is. Het is ook mogelijk dat u ruw uw wensen neerlegt en dat de webdesigner een leidende rol vervult voor wat betreft inhoud, design en functionaliteiten.

Door offertes aan te vragen ontvangt u van meerdere webdesigners een vrijblijvende prijsopgave. Door uw wensen al direct zo volledig mogelijk op te geven in het formulier, ontvangt u offertes die u onderling kunt vergelijken, en voorkomt u dat het appels en peren vergelijken wordt. De prijsopgaves zullen u een goed beeld geven van de kosten die u kunt verwachten als deze webdesigners daadwerkelijk voor u aan de slag zouden gaan met het bouwen van de website. De offertes die u ontvangt zijn gratis en zonder enige verdere verplichting.