Waterkoeler leveranciers vergelijken

Wilt u een waterkoeler op kantoor? Een waterkoeler is de perfecte aanvulling op een koffieautomaat. Via de waterkoeler kunnen uw medewerkers en uw bezoekers eenvoudig gekoeld water tappen. Maar ook waterkoelers met koud én warm water zijn leverbaar. Zodoende voorziet een waterkoeler in alle waterbehoeften van uw personeel. De kosten van een waterkoeler zijn sterk afhankelijk van de leverancier die u kiest. Vergelijk daarom altijd eerst offertes.

Direct prijzen vergelijken

Offertes van waterkoeler leveranciers vergelijken

Waterkoeler met bronflessen

De typische en meest bekende soort waterkoeler is de waterkoeler die gebruikmaakt van bronflessen. Dat wil zeggen dat een fles met water de waterkoeler voorziet van water. Indien de flessen leeg raken, voorziet de waterkoeler leverancier u van nieuwe flessen water bij wijze van service.

Waterkoeler aangesloten op de waterleiding

Een mindervoorkomende variant is de waterkoeler die aangesloten is op de waterleiding. Zodoende hoeven er geen waterflessen vervangen te worden zodra ze op raken, maar heeft u twee nadelen: een aansluitpunt op de waterleiding is vereist, én het water uit de waterkoeler is leidingwater.

Offertes van waterkoeler leveranciers vergelijken

Als u één of meerdere waterkoelers overweegt voor uw kantoor of werkruimte, dan is het raadzaam om altijd eerst kosten te vergelijken van leveranciers. U zult zien dat de kosten per waterkoelerleverancier sterk verschillen, en gepaard gaan met verschillende leveringswoorden. Bij sommige leveranciers kunt u het apparaat leasen, anderen bieden alleen koop. De leveranciers gaan allen ook anders om met de herbevoorrading van nieuwe waterflessen. Laat u daarom altijd goed informeren, zodat u weet welke kosten eenmalig zijn en welke kosten terugkerend zijn.

Als u een aanvraag doet, ontvangt u offertes van maximaal 6 waterkoeler leveranciers. Deze prijsopgaves zijn vrijblijvend. U bent nergens toe verplicht. U kunt ook gebruikmaken van het offerteformulier als u vooral advies wilt over een mogelijk aan te schaffen waterkoeler. Geef uw wensen en vragen op in het formulier, en ontvang -per e-mail- gedegen advies en inzicht in kosten per leverancier. De offertes / prijsopgaves die u ontvangt zijn hoe dan ook kosteloos en vrijblijvend.