Warmtepomp specialisten vergelijken

Overweegt u het laten installeren van een warmtepomp? Een warmtepomp heeft als mogelijke toepassingen het verwarmen en/of koelen van een woning, het verwarmen van water (sanitair) of eventueel het verwarmen van een zwembad. Warmtepompen verschillen in prijs. Tevens verschillen installateurs aanzienlijk in tarief. Vergelijk daarom altijd offertes van warmtepomp specialisten voordat u een installateur inschakelt.

Direct prijzen vergelijken

Offertes van warmtepomp specialisten vergelijken

Warmtepomp specialisten vergelijken

Het aantal bedrijven dat gespecialiseerd is in het installeren van warmtepompen is beperkt. De bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn, verschillen fors in tarief. Vergelijk daarom altijd specialisten aan de hand van meerdere offertes. De offertes zijn vrijblijvend en worden per e-mail verzonden.

Soorten warmtepompen

Er zijn meerdere soorten warmtepompen: een lucht/water-warmtepomp, een water/water-warmtepomp en een lucht/lucht-waterpomp. Als u nog niet weet wat u nodig heeft of wenst, laat u dan goed vooraf adviseren. Ook als u graag vrijblijvend advies wilt, kunt u gebruikmaken van het offerteformulier.

Offertes van warmtepomp specialisten vergelijken

Bent u mogelijk van plan een warmtepomp te laten installeren? Houd er dan rekening mee dat de kosten die u betaalt voor apparaat en installatie sterk afhankelijk zijn van de warmtepomp specialist die u inschakelt. Door offertes te vergelijken krijgt u een goed beeld van de tarieven van iedere installateur, en kunt u een weloverwogen besluit nemen. Ook als u zich vooralsnog enkel wilt laten adviseren, kunt u gebruikmaken van het offerteformulier. De specialisten geven u dan vrijblijvend advies over het laten installeren van een warmtepomp.

Vul eenmalig uw situatie, wensen en voorkeuren in bij het offerteformulier. Uw aanvraag wordt vervolgens doorgestuurd naar maximaal zes lokale warmtepomp specialisten. Deze installateurs sturen u per e-mail een prijsopgave toe (gratis en vrijblijvend), al dan niet voorzien van extra advies op maat. Zodoende hebt u direct een goed beeld van de kosten, en weet u alles wat u moet weten om te besluiten of u wel of geen warmtepomp wilt laten installeren.