Tegelzetters vergelijken

Zoekt u een tegelzetter voor het aanbrengen van vloertegels en/of wandtegels? Dan is het raadzaam om meerdere tegelzetters op basis van tarief te vergelijken. De prijzen die tegelzetters rekenen zijn afhankelijk van diverse factoren: het uurtarief van een tegelzetter, de oppervlakte van de vloer en/of muur die betegeld moeten worden, het al dan niet moeten afvoeren van oud materiaal door de tegelzetten, etc. Zodoende kunnen prijzen sterk verschillen per tegelzetter.

Direct prijzen vergelijken

Offertes van tegelzetters vergelijken

Tegelzetter kosten

De kosten per tegelzetter kunnen fors verschillen. Als u eenmalig uw wensen opgeeft in het offerteformulier, dan maken tot maximaal 6 lokale tegelzetter een offerte op maat voor u die u per e-mail ontvangt. U hebt dan direct een goed beeld van de kosten die u bij iedere lokale tegelzetter kwijt bent voor uw klus.

Werkzaamheden tegelzetter

Een tegelzetter rekent in de regel een all-in tarief voor een volledige klus. Binnen die totaalprijs vallen alle werkzaamheden van de tegelzetter: het betegelen van de door u gewenste kamers (vloeren en/of wanden), het verwijderen van huidige tegels en het afvoeren van huidige tegels.

Offertes van tegelzetters vergelijken

Als u voornemens bent om een tegelzetter in te schakelen, dan is het raadzaam om tegelzetters te vergelijken in uw regio. Door offertes op te vragen krijgt u -gratis en vrijblijvend- direct een goed beeld van tarieven van tegelzetters in uw regio. U weet direct welke tegelzetters in uw regio goedkoop en duur zijn, en zodoende voorkomt u dat u (fors) te veel betaalt voor de werkzaamheden. Ook als u reeds een tegelzetter op het oog heeft, loont het altijd om aanvullend offertes aan te vragen in uw regio.

Als u offertes wenst aan te vragen, vult u eerst eenmalig het offerteformulier in. U beschrijft uw situatie en wensen: welke werkzaamheden moeten door de tegelzetter verricht worden (oppervlakte om te betegelen, aantal kamers om te betegelen, etc.) en wat u daarbij verwacht van de tegelzetters. Maximaal zes tegelzetters sturen u vervolgens een vrijblijvende offerte toe per e-mail. Zodoende weet u vrijwel direct welke tegelzetters voor u de beste keuze zijn. Het aanvragen en vergelijken van offertes is gratis en geheel vrijblijvend.