Snoepautomaat leveranciers vergelijken

Wilt u als bedrijf of organisatie snoepautomaten plaatsen (bijvoorbeeld in uw kantine, ontvangstruimte of gemeenschappelijke ruimte)? Vraag dan eerst offertes aan. Er zijn diverse mogelijkheden om snoepautomaten te laten plaatsen, bijvoorbeeld op basis van koop of huur / lease. De kosten zijn afhankelijk van uw wijze van aanschaffen. Tevens is de mate van support afhankelijk van wat uw afspraak is met de leverancier. Vraag daarom altijd meerdere offertes aan.

Direct prijzen vergelijken

Offertes van snoepautomaat leveranciers vergelijken

Snoepautomaat kopen of huren

Een snoepautomaat is geen alledaagse aankoop. Veel organisaties kiezen dan ook voor de huur van een dergelijk apparaat. Maar als de snoepautomaten een langdurige bestemming hebben, dan kan kopen voordeliger zijn. Laat u adviseren, indien u geen specifieke voorkeur hebt.

Kosten snoepautomaat

De kosten van een snoepautomaat zijn in basis afhankelijk van de keuze voor koop of lease, maar zijn tevens afhankelijk van het volume. Als u meerdere apparaten afneemt, dan zult u altijd een lagere prijs krijgen dan wanneer u een los apparaat afneemt. Volume telt zodoende mee voor de totaalprijs.

Vergelijk offertes van leveranciers van snoepautomaten

Hoewel het aantal bedrijven dat snoepautomaten levert in Nederland relatief beperkt is, liggen de tarieven van deze bedrijven redelijk uiteen. Het is daarom lonend om tarieven te vergelijken, met name als u meerdere automaten wilt afnemen. Ons advies is om u goed te laten adviseren over de verschillen tussen kopen en huren / leasen. Ook daaruit zullen noemenswaardige prijsverschillen naar voren komen. Bedenk goed of u de apparaten voor een afgebakende tijd wilt gebruiken of dat u langdurig gebruik wilt maken van de snoepautomaten.

Vraag vrijblijvend offertes aan bij maximaal zes leveranciers van snoepautomaten. U krijgt direct gratis en vrijblijvend inzicht in kosten en mogelijkheden per leverancier. In de offertes worden eventuele supportclausules meegenomen, zodat u weet op welke mate van support u kunt rekenen, mochten er gebreken ontstaan bij de snoepautomaat. Kortom, de offertes geven u direct een volledig beeld van de mogelijkheden en hetgeen dat u van iedere leverancier mag verwachten.