Over ons

AllesVergelijken.nl is neutraal vergelijkingsplatform. Voor een groot aantal onderwerpen kunt u eenvoudig, gratis en zonder verplichtingen offertes aanvragen bij lokale bedrijven. De bedrijven die deze offertes verzenden zijn allen aangemeld bij partnerplatformen van AllesVergelijken.nl en gaan zodoende graag met uw aanvraag aan de slag om u kosteloos te voorzien van vrijblijvende offertes.


Onze missie

Het doel van AllesVergelijken.nl is om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor consumenten om offertes aan te vragen bij lokale specialisten / bedrijven. Ons doel is dat alles voor u als aanvrager kosteloos en vrijblijvend is, en dat u na het doen van een aanvraag eenvoudig prijsopgaves kunt vergelijken van bedrijven in uw regio.

Onze opzet

AllesVergelijken.nl is zo opgezet dat u eenvoudig het onderwerp van uw keuze kunt vinden. U klikt vervolgens door naar de pagina 'Offertes aanvragen' en geeft daar eenmalig uw voorkeuren en wensen op. Vervolgens ontvangt u tot maximaal 6 offertes van lokale bedrijven die de dienst kunnen leveren waar u naar op zoek bent.

Onze belofte

Als u een aanvraag doet via AllesVergelijken.nl, dan kunt u erop rekenen dat u diverse offertes ontvangt van lokale bedrijven. Deze offertes kunt u vervolgens op uw gemak vergelijken. Zodoende vindt u eenvoudig de specialist waar u naar op zoek bent. Uw gegevens worden enkel doorgezonden naar lokale bedrijven om een offerte op maat op te kunnen stellen. De offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend.