Onderzoekbureaus vergelijken

Onderzoeksbureaus kunnen waardevolle inzichten verschaffen over uw klanten en/of medewerkers. Wat vinden uw klanten van uw bedrijf, uw producten en/of uw diensten? Wat zijn verbeterpunten? Wat vinden uw medewerkers? Waar liggen de verbeterpunten? Dergelijke vragen worden beantwoord middels een klanttevredenheidsonderzoek of een medewerkertevredenheidsonderzoek. Vraag direct vrijblijvend offertes aan bij onderzoeksbureaus.

Direct prijzen vergelijken

Offertes van onderzoekbureaus vergelijken

Medewerkerstevredenheidonderzoek

Met een medewerkerstevredenheidonderzoek onderzoekt u de tevredenheid van uw personeel. Wat vinden uw medewerkers van uw bedrijf, het werken voor uw bedrijf, en uw producten en/of dienstverlening? Dergelijk onderzoek biedt waardevolle inzichten ter verbetering van de tevredenheid van uw personeel.

Klanttevredenheidsonderzoek

Met een klanttevredenheidsonderzoek worden eerdere klanten van uw bedrijf benaderd om feedback te geven over uw bedrijf. Wat vonden uw klanten van uw dienstverlening of product? De feedback die een klantentevredenheidsonderzoek oplevert, biedt altijd inzichten in hoe u uw dienst / product voor toekomstige klanten kunt verbeteren.

Offertes van onderzoeksbureaus vergelijken

Een onderzoeksbureau inschakelen vergt een investering. Een medewerkertevredenheidsonderzoek en klanttevredenheidsonderzoek gaan beiden gepaard met ruimere kosten. Die kosten zijn terug te leiden naar de tijd die gepaard gaat met het opzetten en uitvoeren van het onderzoek, en de presentatie / overdracht van resultaten. Zodoende vergt het verzorgen van een gedegen onderzoek door een onderzoeksbureau altijd een investering.

Omdat onderzoeksbureaus onderling op verschillende prijsniveaus zitten en verschillen in de wijze waarop zij een onderzoek inrichten en ten uitvoer brengen, is het altijd verstandig om offertes bij meerdere onderzoeksbureaus op te vragen. Deze offertes zijn kosteloos en vrijblijvend, waardoor u de prijsverschillen tussen onderzoeksbureaus en verschillende manieren van aanpak zonder kosten en verdere verplichtingen kunt vergelijken.