Meubelspuiters vergelijken

Een meubelspuiter geeft uw huidige meubel een geheel nieuw 'jasje'. Op die manier krijgt uw kast, keuken, tafel of stoel een geheel nieuwe look: een voordelige en originele manier om uw meubels een nieuwe look te geven. Maar let op: meubelspuiters verschillen onderling sterk in tarief. Vergelijk daarom altijd tarieven van meubelspuiters voordat u een opdracht verleent. Dan weet u zeker dat de kosten niet hoger worden dan nodig.

Direct prijzen vergelijken

Offertes van meubelspuiters vergelijken

Wat kost meubelspuiten?

Als u een kast, stoel, tafel of zelfs gehele keuken wilt laten spuiten, dan zijn de kosten daarvan afhankelijk van meerdere factoren. Het materiaal van uw meubel, het type afwerking dat u wenst, de vraag of de meubelspuiter het meubel zelf moet demonteren, en uiteraard het uurtarief van de meubelspuiter, zijn allemaal factoren die meewegen.

Meubelspuiter kosten vergelijken

In Nederland zijn honderden meubelspuiters actief. Alleen welke meubelspuiter kiest u en waarom? Prijs is altijd een factor om kritisch naar te kijken. Het is daarom raadzaam om kosten te vergelijken door offertes op te vragen. U geeft eenmalig uw wensen op en ontvangt tot maximaal 6 offertes per e-mail.

Offertes van meubelspuiters vergelijken

Meubelspuiten is maatwerk. Dat wil zeggen dat er geen standaardtarieven zijn, omdat iedere meubel -en dus ieder project- anders is. De enige manier om de tarieven van meubelspuiters goed te vergelijken, is door het aanvragen van offertes. De offertes zijn gratis en vrijblijvend als u deze aanvraagt via ons platform. U beschrijft eenmalig uw meubel(s) en wensen, en u ontvangt vervolgens tot maximaal 6 offertes per e-mail van lokale meubelspuiters. De offertes geven inzicht in kosten en mogelijkheden.  

Wees zo duidelijk mogelijk bij het beschrijven van uw meubels en voorkeuren. Des te nauwkeuriger zullen de offertes aansluiten op uw wensen. Daarnaast laten zich de kosten per meubelspuiter zich dan optimaal vergelijken. De keuze is vervolgens aan u of u een meubelspuiter wilt inschakelen. U bent hoe dan ook nergens toe verplicht als u offertes aanvraagt. U kunt zodoende ook besluiten om na ontvangst van de offertes met geen enkele meubelspuiter in zee te gaan.