Loodgieters vergelijken

Zoekt u met spoed een loodgieter? Bijvoorbeeld voor een lekkage of omdat een toilet niet meer functioneert? Vraag dan direct offertes aan. Uw aanvraag wordt per direct verzonden naar maximaal zes lokale loodgieters. U weet direct welke loodgieters nu direct beschikbaar zijn en wat de tarieven van deze loodgieters zijn. Zo kunt u direct een goede keuze maken en een loodgieter inschakelen.

Direct prijzen vergelijken

Offertes van loodgieters vergelijken

Loodgieter vinden

Het is in de regel niet eenvoudig een loodgieter te vinden. Het aantal loodgieters in Nederland is beperkt ten opzichte van de hoeveelheid loodgieterswerk dat er is. Zodoende moet u in de regel even wachten op een goede loodgieter. Ons platform heeft daar een oplossing voor verzonnen.

Loodgieters vergelijken

Door offertes aan te vragen bij ons platform weet u direct welke loodgieters beschikbaar zijn. Een bijkomend voordeel is dat u ook direct weet welke tarieven zij hanteren (bijvoorbeeld voorrijkosten, uurtarief, e.d.). Zo weet u na het vergelijken direct op welke kosten u kunt rekenen.

Met spoed offertes van loodgieters vergelijken

U kunt ons offerteformulier invullen in geval van spoed, maar ook als er geen sprake is van spoed. In beide gevallen sturen loodgieters u vrijwel direct een offerte op maat toe (per e-mail). Zo weet u direct op welke kosten u kunt rekenen als u een dergelijke loodgieter nu zou inschakelen. U zult zien dat de tarieven per loodgieter sterk verschillen. Waar sommige loodgieters een aanzienlijk bedrag rekenen qua voorrijkosten, doen anderen dat niet. Zo kunnen tarieven aanzienlijk verschil.

Hoe dan ook geldt: zoekt u met spoed een loodgieter, dan weet u na het invullen van ons offerteformulier welke loodgieter op dit moment beschikbaar is voor een reparatie of lekkage. U weet tevens direct wat het tarief van iedere loodgieter is. Zodoende kunt u uw keuze ook baseren op de kosten die iedere loodgieter u in het vooruitschiet stelt. Als er sprake is van spoed, dan is het belangrijk dat u dat duidelijk aangeeft in het formulier, zodat de deelnemende loodgieters rekening kunnen houden met uw situatie.