Koffieleveranciers vergelijken

Een koffieautomaat op de zaak. Het is een bekend beeld van een Nederlandse kantooromgeving. Er zijn diverse bedrijven die zich specialiseren in het leveren van koffieautomaten en koffie. Overweegt u voor uw kantoorruimte ook een koffieautomaat? Dan is het raadzaam om meerdere offertes te vergelijken van koffieleveranciers. De kosten verschillen sterk per leverancier, maar ook de voorwaarden en de ondersteuning die u krijgt kunnen sterk verschillen.

Direct prijzen vergelijken

Offertes van koffieleveranciers vergelijken

Wat kost een zakelijke koffieautomaat?

De meeste koffieleveranciers bieden u een totaalpakket. U krijgt de daadwerkelijke koffieautomaat in de vorm van koop of lease. Op de koffie krijgt u een abonnement (bijvoorbeeld maandelijkse nalevering tegen vaste tarieven). Dergelijke aanbiedingen en daarmee gepaarde kosten verschillen sterk per koffieleverancier.

Welke service mag ik verwachten?

Als u de koffieautomaat als lease ontvangt, dan is eventuele reparatie en onderhoud in de regel gratis en zo spoedig mogelijk. Bij koop kunnen die voorwaarden anders zijn. Nalevering van nieuwe hoeveelheden koffie wordt door iedere leverancier gedaan, zodat de systematische inkoop van nieuwe koffie voor u geregeld is.

Offertes van koffieleveranciers vergelijken

Als u een koffiemachine op de zaak overweegt, dan is het raadzaam om altijd eerst offertes te vergelijken. De prijzen van koffieleveranciers liggen sterk uiteen, evenals de voorwaarden die met de service gepaard gaan. Laat u daarom altijd goed informeren over de kosten en (on)mogelijkheden. U ontvangt de offertes per e-mail, vrijwel direct nadat u een aanvraag hebt gedaan. Zo kunt u direct, gratis én vrijblijvend offertes vergelijken van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de levering van zakelijke koffieautomaten.

Als er bij uw kantoor mogelijk sprake is van meerdere koffieautomaten, dan is dat verstandig om te vermelden in het offerteformulier. De afname van meerdere automaten levert bij vrijwel iedere koffieleverancier een prijsvoordeel oplevert. U krijgt in een dergelijk geval -in de regel- een kostenreductie die is toegepast op de afname van het tweede koffieapparaat. Wees hoe dan ook zo duidelijk mogelijk in het offerteformulier over uw wensen en voorkeuren.