Koeriers vergelijken

Een koerier kunt u afrekenen op twee factoren: leveringssnelheid en tarieven. Zoekt u een koerier om een pakket af te leveren en wilt u weten welke koerier dat tegen een lage prijs kan verzorgen? Vraag direct gratis offertes aan. Binnen een uur ontvangt u tot maximaal 6 offertes van koeriers. Zo weet u direct wat de tarieven / kosten en mogelijkheden van iedere lokale koerier zijn.

Direct prijzen vergelijken

Offertes van koeriers vergelijken

Goedkope koerier vinden

Koeriers kunnen aanzienlijk verschillen in tarief. Uiteraard gaat het bij het vinden van een koerier niet enkel om het inschakelen van de goedkoopste koerier, maar ook krijgen van een goed en betrouwbaar beeld van de koerier. Offertes geven een goede eerste indruk van iedere lokale koerier.

Koerierstarieven vergelijken

Koerierstarieven worden op meerdere factoren gebaseerd: afstand, locatie, basistarief, afleverdag (eventuele spoed), en vergelijkbare posten. Zodoende bouwt ieder koeriersbedrijf de kosten voor een afleveropdracht anders op. De enige manier om gericht te vergelijken, is door tarieven op te vragen bij koeriers middels offertes.

Offertes van koeriers vergelijken

Vul eenmalig uw wensen in voor uw afleveropdracht. Zodoende gaan maximaal 6 lokale koeriers aan de slag met een tarief. Die zes tarieven ontvangt u per e-mail. Op die manier weet u direct waar u aan toe bent bij ieder koeriersbedrijf voor uw opdracht. Dat maakt het vergelijken van prijzen eenvoudig. U kunt daarnaast tevens de websites van deze bedrijven raadplegen voor een volledig beeld van deze koeriersbedrijven. Het vergelijken van offertes is volledig gratis en vrijblijvend.

Als u nu een aanvraag doet, heeft u binnen een uur de meeste tarieven per e-mail binnen, en kunt u direct uw keuze maken. Het vergelijken van koerierstarieven is volledig gratis en vrijblijvend.