Incassobureaus vergelijken

U hebt een debiteur die niet betaalt, bijvoorbeeld een klant van uw bedrijf, een huurder van uw woning, of een kennis geld van u heeft geleend. In alle gevallen is het vervelend dat u deze wanbetaler moet bewegen om het geld naar u over te maken. In dat geval kan een incassobureau ingeschakeld worden. Een incassobureau inventariseert de situatie en gaat vervolgens in uw belang achter de openstaande betaling(en) aan.

Direct prijzen vergelijken

Offertes van incassobureaus vergelijken

Incassobureau kosten

Incassobureaus werken niet gratis, zelfs als zij dat beloven. Het is daarom zeer verstandig om een incassobureau te kiezen dat u een redelijk voorstel doet. De tariefstellingen en werkwijzes kunnen aanzienlijk verschillen per incassobureau. Vergelijk daarom altijd eerst offertes voordat u kiest.

Incassobureaus vergelijken

Veel incassobureaus werken met een vorm van no cure no pay. Dat wil zeggen dat het incassobureau de kosten voor het moeten inschakelen van het incassobureau bij uw wanbetaler legt. Echter, wat gebeurt er als ook het incassobureau de openstaande betaling niet kan innen? Vergelijk ook om die reden altijd eerst offertes.

Offertes van incassobureaus vergelijken

Het vergelijken van incassobureaus is eenvoudig: u geeft eenmalig uw wensen op en ontvangt vervolgens van maximaal 6 incassobureaus een offerte op maat. Daarin schetsen zij hun aanpak (wat gaan zij doen om uw openstaande vordering te innen bij uw debiteur) en schetsen zijn hun tarieven (welk bedrag wordt wanneer betaalt -en door wie- aan het incassobureau voor hun diensten). Dit kan sterk verschillen per incassobureau, Door offertes te vergelijken hebt u zwart op wit wanneer wat gaat gebeuren.

Geef eenmalig uw gegevens en wensen op. Tot maximaal zes incassobureaus gaan direct voor u aan de slag met een offerte op maat. U weet direct wat uw mogelijkheden zijn, en wat u mag verwachten van ieder incassobureau. Vervolgens kunt u een weloverwogen keuze maken om het geld terug te gaan vorderen van uw debiteur. De offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend. U bent na uw aanvraag nergens toe verplicht.