Hoveniers vergelijken

Zoekt u een goede hovenier in uw regio? Bijvoorbeeld voor het bestraten van uw tuin, het onderhouden van uw tuin, of zelfs het geheel renoveren van uw tuin? Dan is het verstandig om eerst offertes te vergelijken. Hoveniers kunnen onderling sterk verschillende offertes opstellen. Laat u goed informeren over de kosten en mogelijkheden. Dan weet u wat iedere hovenier kost, en wat de werkzaamheden in uw tuin aan kosten zullen opleveren.

Direct prijzen vergelijken

Offertes van hoveniers vergelijken

Hovenier kiezen

Wist u dat er meer dan 5.000 hoveniers actief zijn in Nederland? Welke hovenier moet u kiezen en waarom? Welke hovenier is goed en welke hovenier is betaalbaar? Bij het vergelijken van hoveniers zult u merken dat de tarieven van hoveniers sterk kunnen verschillen. Vergelijk daarom altijd eerst vrijlblijvend offertes van hoveniers.

Kosten hoveniers vergelijken

Een hovenier berekent zijn kosten in de regel op twee manieren: het gehanteerde uurtarief van de hovenier, en de schatting van het aantal uren dat de hovenier verwacht bezig te zijn met de werkzaamheden. Als u kosten van hoveniers vergelijkt door middel van offertes, dan vergelijkt u feitelijk uurtarief en ureninschatting.

Offertes van hoveniers vergelijken

Een hovenier kan voor u de bestrating van uw tuin verzorgen, uw tuin onderhouden, uw tuin geheel nieuw aanleggen, of bijvoorbeeld een schutting plaatsen of een vijver aanleggen. De hovenier is zodoende de specialist, maar u bepaalt uiteraard wat u wenst. Omdat hetgeen wat u wenst in de regel maatwerk is, is het altijd verstandig om meerdere offertes op te vragen voordat u een hovenier kiest. U zult zien dat ureninschattingen van hoveniers onderling verschillen, en dat uurtarieven van hoveniers verschillen.

Als u offertes aanvraagt, dan vult u eenmalig uw wensen voor uw tuin in: wat verwacht u van de hovenier, welke materialen zijn reeds aanwezig (bijvoorbeeld nieuwe tegels die u gelegd wilt hebben), en op welke termijn wilt u dat de werkzaamheden voltooid zijn? Maximaal zes hoveniers in uw regio gaan vervolgens voor u aan de slag met een offerte op maat. Deze offertes ontvangt u per e-mail. U bent vervolgens vrij om de kosten per hovenier te vergelijken. De offertes zijn gratis en vrijblijvend.