Hoe het werkt

AllesVergelijken.nl is een vergelijkingssite waar u allerlei producten en diensten kunt vergelijken. U vult eenmalig het formulier in van hetgeen dat u wilt vergelijken, en u ontvangt vervolgens tot maximaal 6 prijsopgaves van lokale bedrijven. Deze offertes zijn gratis en zonder enige verplichting. Zodoende kunt u direct op uw gemak de kosten per aanbieder in uw regio vergelijken en een weloverwogen keuze maken.


Kies hetgeen dat u wilt vergelijken

Op AllesVergelijken.nl kunt u kiezen uit een groot aantal onderwerpen om te vergelijken. U kiest via de homepage of het menu één van de diverse onderwerpen en bezoekt u vervolgens de pagina "Offertes aanvragen". Middels dat formulier kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij lokale bedrijven.

Vul uw gegevens en voorkeuren in

Bij het offerteformulier geeft u eenmalig uw gegevens en voorkeuren op. Wees zo volledig mogelijk. Hoe duidelijker u uw situatie en wensen omschrijft, des te gerichter en nauwkeuriger de offertes zullen zijn die u ontvangt. Kortom, het is in uw eigen belang om zo volledig en duidelijk mogelijk te zijn bij het invullen van het offerteformulier.

Ontvang offertes zonder verdere verplichting

Na het verzenden van de aanvraag ontvangt u (variërend van vrijwel direct tot binnen 24 uur) offertes van lokale bedrijven die kunnen voorzien in uw wensen. U ontvangt deze offertes in de regel per e-mail, zodat u zo snel mogelijk over de prijsopgave en eventuele verdere documentatie kan beschikken. U ontvangt deze offertes zonder verdere verplichting. Zodoende kunt u op uw gemak de offertes vergelijken en zit u nergens aan vast.

Het gemak van AllesVergelijken.nl

Gebruikmaken van AllesVergelijken.nl betekent kiezen voor gemak. Eenmalig uw voorkeuren en wensen opgeven, en vervolgens direct inzicht hebben in kosten en mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Dat is het gemak van AllesVergelijken.nl.

Bekijk alle onderwerpen die u kunt vergelijken